Agenda

Happietaria is open vanaf 30 maart tot en met 27 april. We zijn van maandag tot en met zaterdag open, met uitzondering van 19 april , Goede Vrijdag. Op tweede paasdag zijn we gewoon geopend.

De eerste shift is van 17:30-19:30 en de tweede shift van 20:00-22:00.

Naast een lekker hapje komen eten, is er nog veel meer te beleven bij Happietaria!

30 maart - Officiële opening en Heel Wageningen Bakt

Om 13:00 zal Burgemeester van Rumund met ons het restaurant openen. Daarnaast zullen er korte speeches zijn over Happietaria en het goede doel. Wees welkom!

Om 14:00 zal de 2e editie van Heel Wageningen bakt plaatsvinden! Dé bakwedstrijd voor jong en oud en dit jaar de toetjes-editie. Bak je lekkerste toetje en laat hem jureren door een professionele jury van onder andere Heel Holland Bakt! Klik op het kalender icoontje en geef je op! (kan tot 26 maart).

9 april - Ontmoetingsdiner

Op 9 april zal de avond bij Happietaria draaien om elkaar ontmoeten in samenwerking met Changemakers Wageningen. Kom eten en heb aandacht voor Wageningers die normaal niet in een restaurant zouden eten. Voor meer informatie, klik op het icoontje.

3, 8 en 15 april - Live muziek

Op deze avonden kan je genieten van live muziek tijdens het eten. Dit zal altijd in de tweede shift plaatsvinden. Kom eten en geniet van lokale talenten.
Op 3 april komt Lateesha zingen, op 8 april zal SACHA de live muziek verzorgen en op 15 komt Onkruid.

17 april - Pubquiz

In de tweede shift vanaf 21:00 zal er een pubquiz zijn! Daag al je vrienden uit en maak kans op leuke prijzen.