Contact

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met de bus. Reist u via Arnhem? Neem dan lijn 352 of 51 richting Wageningen en stap uit bij halte Diedenweg. Vanaf daar steekt u over naar de weg die parallel loopt aan de Ritzema Bosweg (De weg waaraan de bushalte ligt)en via de Vijverweg  loopt u naar de Dreijenlaan waaraan de locatie ligt.
Reist u via busstation Wageningen? Neem dan lijn 352 of 51 richting Arnhem en stap dan uit bij halte Arboretumlaan. Dan volgt u de weg in de richting waarin de bus verder rijdt op de smallere weg en slaat u rechtsaf de Vijverweg in.  Dan komt u terecht op de Dreijenlaan waaraan wij te vinden zijn.
Reist u via station Ede-Wageningen? Dan reist u het makkelijkst met lijn 86 en stapt u uit bij bushalte Arboretumlaan.  Vervolg de weg in de tegenovergestelde richting waarin de bus verder rijdt en steek over naar de andere kant van de weg. Daar slaat u rechtsaf de Vijverweg in en dan komt u terecht op de Dreijenlaan.

Vervoer per auto

Parkeren kan gratis op de grote parkeerplaats aanwezig voor het pand. Het makkelijkst kan u rijden via de Generaal Foulkesweg. Aan de Generaal Foulkesweg bevindt zich De Dreijen, de oude campus van Wageningen University. U slaat de Dreijenlaan in en dan rijdt u rechtdoor totdat u op parkeerplaats komt.

Adres

Scheikundegebouw
Dreijenplein 4
6703HB Wageningen

Contact

Vragen, opmerkingen of iets anders te melden? Neem contact met ons op.

Voorzitter
Metta Piersma
06-13556058
voorzitter.wageningen@happietaria.nl

Penningmeester
Rosalie van der Stege
06-11654109
penningmeester.wageningen@happietaria.nl

Sponsor & Inkoop
Neline Hogendoorn
06-43148436
sponsor.wageningen@happietaria.nl

PR
Sanne Mol
06-23657274
pr.wageningen@happietaria.nl

Keukencoördinator
Mariëlle van Es
06-23160702
keuken.wageningen@happietaria.nl

Medewerkerscoördinator
Jord Dickhof
06-11081148
medewerkers.wageningen@happietaria.nl

Graag op de hoogte blijven van al onze vorderingen? Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn


Facebook


Twitter


Instagram


Linkedin