Heel Wageningen Bakt

DE TOETJES-EDITIE!

Op 30 maart zal de 2e editie van Heel Wageningen Bakt plaatsvinden, en wel de toetjes editie! Bak je allerlekkerste toetje of taart en maak kans op een mooie prijs. Daarnaast word je beoordeeld door een professionele jury van onder andere Heel Holland Bakt! Laat deze kans niet gaan en geef je op onder aan deze pagina.

Je baksel moet worden ingeleverd tussen 12:00 en 13:00 in het restaurant zodat de jury al kan beginnen met beoordelen. Na opgave ontvang je meer details over het inlevermoment en beoordeling van de jury. Er zullen twee categorieën zijn voor de beoordeling; onder de 15 jaar en daarboven. Het is dus leuk voor jong en oud!

DE JURY

De jury zal bestaan uit professionele bakkers, maak hieronder alvast kort kennis met ze! Naast de jury zal ook het publiek een winnaar kiezen. 

Ine heeft in 2017 meegedaan aan Heel Holland Bakt en heeft het geschopt tot de halve finale! Nu heeft haar eigen ‘Bakery’. “Van een Hollandse koekjes taart tot een Franse citroen meringue, ik tover ze zo uit mijn oven. ” aldus Ine. Miranda is de eigenaar van het Taartenlab Wageningen. Het adres voor de lekkerste taarten en cupcakes, gezellige workshops en de leukste kinderfeestjes! Kim heeft afgelopen seizoen meegedaan aan Heel Holland Bakt. Zoals ze zelf zegt: “ik mocht mijn zoetste dromen waar bakken in de enige echte Heel Holland Bakt tent”. 

Kom met al je familie, vrienden en buren om alle heerlijke baksels te proeven. Aanvang om 14:00 bij het Dreijenplein 4 in Wageningen. Voor 5 euro mag je alles proeven inclusief koffie, thee en limonade. Kinderen onder de 4 zijn gratis.

Geef je hieronder op! Bakkers klaar? Bakken maar!