Happietaria Wageningen

Word vrijwilliger!

Happietaria is volledig afhankelijk van vrijwilligers en daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Naast dat het super leuk is, doe je het ook voor het goede doel en dat maakt het alleen maar leuker. Dus heb je zin om een keer achter de bar te staan, lekker af te wassen, te koken, heerlijke gerechten te serveren of te helpen met de voorbereiding? Kom dan een keer helpen, vaker mag natuurlijk ook. 

Hieronder kan je je per taak aanmelden door op de blauwe knop te klikken en je gegevens in te vullen. Wil je vaker komen helpen? Dat kan ook, meld je dan nog een keer aan. En mocht een taak bezet zijn op een bepaalde avond, kijk dan gerust naar een andere taak. Ervaring is niet nodig, enthousiasme zou fijn zijn. 

Nog vragen? Stel ze gerust door te mailen naar medewerkers.wageningen@happietaria.nl

Bar

Dit spreekt natuurlijk voor zich. Kan jij het beste biertje tappen en weet je alles van cola? Kom dan helpen bij de bar en zorg dat alle gasten hun drankjes krijgen. Deze shift begint om 5 uur en duurt tot ongeveer half 11. 

Afwas

Hou je niet van al die drukte en ben je liever achter de schermen bezig? Dan is het goed vertoeven in de spoelkeuken. Geen rondvliegend eten en mensen die stress hebben, maar alleen de afwas en jij (en natuurlijk een hoop gezelligheid met de andere mensen). Deze shift begint om 5 uur en duurt tot ongeveer half 11.

 

 

Keuken

Ben jij de keukenprins of prinses die we zoeken? Zorg jij ervoor dat de gasten de lekkerste gerechten krijgen, van voorgerecht tot dessert? Dan zoeken we jou! Kom helpen van 5 uur tot ongeveer half 11. Kook je liever wat rustiger in de middag, kijk dan snel naar de voorbereiding. 

 

Bediening

Heb jij zin om de gasten de beste service te geven en ze de lekkerste gerechten en drankjes te serveren? Dan ben je zeker geschikt voor deze taak. Kom helpen vanaf een uur of 5 uur tot ongeveer half 11. 

 

 

Voorbereiding

Heb je een keer een middag vrij of heb je gewoon heel erg zin om te soggen, kom dan een keer helpen bij de voorbereiding van Happietaria. ’s Middags wordt er al veel gedaan in de keuken, zodat we ’s avonds op tijd de gerechten kunnen serveren. Kom helpen vanaf half 2 tot het einde van de middag. Mocht je niet de hele middag kunnen? Geef dit dan aan!