Word sponsor

Om ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen, kunt u als bedrijf uw steentje bijdragen. Ieder jaar zijn er veel bedrijven in Wageningen en omstreken die het Happietaria project steunen en hun naam aan ons project willen verbinden. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven en personen die ons project willen steunen door middel van goederen of financiële sponsoring.

Voor ons restaurant zijn we op zoek naar voedsel, dranken, keukenmaterialen, keukenmachines, horeca apparatuur, meubilair, decoratie voor de inrichting van het restaurant en nog veel meer. Uiteraard is het ook mogelijk om ons financieel te ondersteunen.

Heeft u interesse om sponsor te worden van Happietaria Wageningen, schroom dan niet om contact op te nemen. Ook voor vragen kunt u contact opnemen met onze Sponsor- en Inkoopcommissie via sponsor.wageningen@happietaria.nl of 06-37193319.

Wilt u direct een geldbedrag doneren? Financiële steun aan Happietaria kan via NL 39 RABO 0320 3786 16 ten name van Stichting Tear Fund Nederland.

Wilt u eerst meer weten over onze missie, doelen en uitwerking? Binnenkort wordt het businessplan hier geplaatst.